Samarbete med Postkodslotteriet

Hej!

GoBo är glada att kunna meddela att vi kommer att samarbeta med Postkodslotteriet i sommar för att erbjuda människorna i vårt område möjlighet att lära känna varandra och delta i en mängd olika brädspelsevenemang. Brädspel är en perfekt aktivitet för alla som är nya i området, eller som gillar att träffa nya människor. Det är en aktivitet som är social till sin natur och bidrar till utveckling av flera färdigheter som lagarbete, kommunikation och logiskt tänkande.

Moderna brädspel har en bred variation. Från 15 minuters sällskapsspel med mycket skratt, till uppslukande fantasivärldar och intensiv strategi finns det alternativ för alla, oavsett ålder, förmåga eller preferens för tema eller spel.

Vi bjuder in alla som bor eller arbetar i Örgryte att komma och deltaga i ett av de många sommarevenemang som vår förening håller i sommar, eller en av de speciella turneringar vi har planerat för de som bor i området.

Vi välkomnar även alla att komma och spela brädspel med oss under våra vanliga öppettider då man får komma och prova spel ur vår samling på över 200 spel. Med mysiga faciliteter, mycket skratt, trevliga värdar och chansen att träffa dina grannar hoppas vi att du kommer och kollar in oss!

Våra ordinarie öppettider för brädspel:
Ons 17-22
Lör 12–22

Events i samarbete med postkodslotteriet:
Onsdag 3 augusti – Spelsession för nya 18.00 – 22.00
Lördag 6 augusti – kortare spel 18.00 – 22.00
Tisdag 23 augusti – turnering i partyspel 18.00 – 22.00 – https://fb.me/e/moEgO5qkz

Ingen föranmälan krävs för någon av tillfällena med undantag för några saker under sommarens spelvecka, läs mer i eventet. Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss genom att skicka ett meddelande till oss på Facebook!

Vi ses!