Artikel i Metro om GoBo

Fantastiskt kul med artikel i Metro om GoBo och Spelets Hus! Bra reklam för föreningen, hobbyn och vårt härliga Spelets Hus.

Entusiasterna i brädspelsföreningen Gothenburg Boardgamers är några av dem som träffas där.
– Det är väldigt lärorikt och socialt trevligt, säger Magnus Johansson.

Vår ordförande citeras och hela föreningen håller med. Om man kommer till ett speltillfälle som helt ny till brädspel finns det gott om trevligt folk som gärna lär ut regler och förklarar. Mycket lärorikt och socialt trevligt är huvudet på spiken. Ska man trivas i Gothenburg Boardgamers är det bra om man inte är rädd för att lära sig nya spel.

– Det är ju inga spel du hittar i vanliga svenssonfamiljens bokhyllor utan det är spel för oss kännare. Det finns inte Monopol eller TP, säger Magnus Johansson och pekar mot en hel bokhylla full av brädspel.

Visst har vi en lite udda spelsmak i gemene mans ögon men alla som vågar prova på brukar ha väldigt kul och upplever att spelen vi spelar är underhållande och inte är så konstiga.

Kontakta oss om ni har frågor!