GoBo är tillbaka!

Hej alla!

Efter en lång pandemi och ett uppehåll är GoBo nu sedan en tid tillbaka öppet igen och med det också några nyheter.

Ny lokal

Den största nyheten är att vi har en ny mycket fräschare lokal. Vi befinner oss nu på Södra Gubberogatan 20 i Spelets hus nya lokaler på högsta våningen och med utsikt över staden och kvällssol passar det oss perfekt.

Ny styrelse

En annan nyhet är att vi precis tillsatt en ny styrelse. Vi är en ovanligt stor styrelse i år och vi är glada över det härliga engagemanget! Vi hoppas kunna ordna många events och har redan en hel del i görningen. Bland annat fler nykomlingsträffar, en speldag för barn och unga, Social deduction-söndagar och även fortsatta längre spel-söndagar. Läs mer om dessa på vår facebooksida.
Vi kommer även börja att mer regelbundet ha fika och godis till försäljning.

Just nu

Till helgen är det Gothcon och där kommer GoBo att ha en brädspelsbar alla dagar. Vi befinner oss i Norra 102 och kommer ha med oss diverse spela alla får låna och spela. Detta innebär att den ordinarie spelträffen på lördag är inställd och vi är tillbaka på Spelets hus nästa onsdag igen.

Hoppas vi ses!