GothCon 3-5 april

Du kommer väl på GothCon under påskhelgen? Sveriges äldsta, största och bästa spelkonvent! Gå in på GothCon.se för att anmäla dig och se vad som händer under konventet. (OBS det smygstartar på torsdagkvällen 2 april. Ett tips är att gå till Britannia-rummet för att värma upp helgen med några koppar te, och brädspel.)

Spelträffarna i Spelets Hus samtidigt som GothCon kommer ha väldigt tunt med folk, vi rekommenderar att du går på konventet istället. Eventuellt ställs träffarna in den helgen, mer information kan komma.

Gothenburg Boardgamers står bakom en hel del saker på GothCon:

  • Dominionturneringen
  • Yu-Gi-Oh!- och Cardfight!! Vanguard-turneringarna och prova på spelandet
  • 1830, Concordia, Eclipse, Puerto Rico, Scepter of Zavandor, Sid Meiers Civilization, Spyrium, Terra Mystica. Arrangeras av medlemmar med spelexemplar från GoBo.
  • Ställföreträdande Brädspelschef på GothCon i år är jag som skriver här på hemsidan!