Brädspelsaktiviteter med GoBo v. 41 i Spelets Hus

De kommande brädspelsaktiviteterna med GoBo under vecka 41 i Spelets Hus är:

  • Spelkväll på onsdag 12 oktober från kl. 17.30
  • Heldagsspelning på lördag 15 oktober från kl. 11.00 OSB! Även familjedag!

Denna veckan har vi för första gången, på prov, en familjedag på lördag. Det innebär att vi har en gemensam aktivitet med Eldar och vi är förberedda på att ta emot yngre spelare, från ca 7 år. Om du funderar på att ta med barnen till hobbyn så är lördag ett bra tillfälle!

Vid förra veckans brädspelsaktiviteter med GoBo var  vi 17 personer på onsdagskvällen och 5 personer på lördagen. Vi spelade bl a Hansa Teutonica, Container, Galaxy Trucker, In the Year of the Dragon, Olympus, Vasco da Gama och Stone Age.

Er eminenta styrelse har också möte på måndag den här veckan. Styrelsen består av Magnus Johansson (ordf.), Thomas Johansson (kassör) och Bo Jangeborg (sekr.). Är det något du vill ta upp med styrelsen? Kontakta då någon av de här personerna t ex under medlemsmötena.

Vi gör som tidigare med spel. Ta med det ni vill spela. Det finns numera också en spelsamling med drygt 100 spel i lokalen.

Frågor? Kontakta Magnus på j.magnus.johansson@gmail.com

Välkomna!

PS. Länken Lokalen i menyn ovan berättar hur du hittar till oss.