Heldag speldag med GoBo

Varje lördag är det heldag speldag med GoBo och alla är välkomna. Du kommer när du vill och stannar så länge du kan. Här är lite foton från speldagen 2011-09-17. Trevligt med finbesök ifrån Borås och spelföreningen Armagedon. Tack Carl för fotona!

På fotona syns följande spel: Sid Meier’s Civilization, Quarriors, Smallworld, Age of Empires III, Antics och Through the Ages. Lite mer information om spelen från boardgamegeek.com (BGG) i tabellen nedan:

Namn Speltid (min) Antal spelare Bradspel.net BGG
 Sid Meier’s Civilization  180  2 – 4  mer info  more info
 Quarriors!  30  2 – 4  more info
 Small World  80  2 – 5  mer info  more info
 Age of Empires III  120  2 – 5  mer info  more info
 Antics  60  3 – 4  mer info  more info
 Through the Ages  240  2 – 4  mer info  more info